On-demand tryck för 2023

On-demand tryck för 2023

On-demand print med DTG (Direct to Garment) är en smidig och prisvärd lösning för att trycka kläder. Det ger möjlighet att beställa exakt det antal som man behöver, utan att någonsin behöva bekymra sig över lagerhållning eller minimumbeställningar. Oavsett om du vill ha en färgstark, personlig tröja, eller en subtil logotyp på dina plaggen - med DTG-tryck kan detta ordnas snabbt och effektivt. Tryckprocessen använder heller ingen giftiga kemikalier, vilket gör den mycket miljövänligare än andra metoder. Hitta rätt tryckteknik för just ditt projekt, och se hur du kan skapa din unika look. DTG erbjuder dig möjligheten till en personlig touch på dina plaggen, med nästan obegränsade variationer av färger och tryck - så att du kan bära ut det bästa av dig själv.

 

Vi sköter din produktion, från första plagget till att den når sitt slutmål och varje vecka skickar vi ordrar och paket till hela världen. Vi har en dedikerad kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med att förstå våra processer. Vi ger möjlighet till större flexibilitet och produktionshastighet för att säkerställa att du får dina kläder tryckta snabbt och effektivt, samtidigt som vi garanterar den högsta kvaliteten.

 

Tack vare DTG-print har du redan tagit det första steget mot en smidig, prisvärd on-demand produktion av kläder. Om dina behov ändras kan du alltid anpassa produktionsnivåer utan att ta stora risker eller investeringar. Med DTG kan du trycka exakt så många plagg som du behöver, när som helst. Vi kan erbjuda dig det bästa av båda världar - hög kvalitet och snabb produktion med minimal risk.

Kontakta oss på T-shirtprint för att snabbt och enkelt trycka din tröja idag!

 

Du måste aldrig fundera över minimum-beställningar eller lagret igen, vi tar hand om det enkelt åt dig som kund! Kontakta oss i dag för att se hur vi kan börja din on-demand produktion redan 2023.

Back to blog